VELKOMMEN!

Den 8. og 9. mars er du varmt velkommen til JK NORDISK 2019 i Oslo! 

 

Dette året vil hele konferansen finne sted på et av hovedstadens populære konferansehoteller, Radisson Blu Skandinavia Hotell, Oslo. Dermed blir det mulig å både delta på konferansen, spise og bo under samme tak. Mange har ønsket seg en slik praktisk løsning, og vi er takknemlige for å nå kunne tilby det. Vi håper det vil legge til rette for enda flere møtepunkt og verdifulle samtaler med andre jenter og kvinner som deltar på konferansen. 

 

Vi vet at mange gleder seg over at Anne Christiansen er årets hovedtaler. Denne våren er det 16 år siden hun tok steget ut og startet JesusKvinner, og siden den gangen har hun inspirert tusenvis av jenter og kvinner, i innland og utland, til byggingen av Guds rike i sine hjem og familier, samfunnsliv og menighetsliv. 

 

Siden JK NORDISK 2019 starter ut på selveste kvinnedagen, har vi i år bestemt oss for å sammen benytte anledningen til å gå i 8.mars-tog under banneret «Trosfrihet for verdens kvinner». Organisasjonen Åpne Dører står bak parolen, og vi synes det er flott å få være med å løfte opp kristne kvinner, som lever under forfølgelse, i årets 8.mars-tog. 

 

 

Vel møtt til en fantastisk helg 8. – 9. mars! 

 

PÅMELDING
OVERNATTING
KONFERANSESTED
LUNSJ & MIDDAG
JESUSJENTER
8.MARS-TOG
Days
Hours
Minutes
Seconds
CategoriesUkategorisert

Abonner på vårt nyhetsbrev og få inspirerende innhold rett inn i innboksen din.
Holler Box

Hei og velkommen! ✨

Abonner på vårt nyhetsbrev og få inspirerende innhold rett inn i innboksen din.
Holler Box