Du leser nå
SAMMEN 2019

SAMMEN 2019

Høsten 2018 inviterte JesusKvinner før første gang til «SAMMEN», en samling for kvinner i pastortjeneste. Det ble en rik velsignelse for de som deltok, og det er dermed en stor glede for oss at vi igjen dette året kan innby til inspirasjonsdager med vekt på godt fellesskap og måltider, styrkende undervisning og bønn.

Samlingen er for alle kvinner i pastortjeneste, enten om man er pastor selv eller om man er gift med en pastor.

«SAMMEN» varer fra torsdag kveld 21. november til lørdag morgen 23. november, og også dette året har vi booket Gardemoen Airport Hotel.

Kontakt oss på info@jesuskvinner.no dersom du vil bli holdt oppdatert om denne samlingen, eller dersom du vil tipse oss om aktuelle kvinner å invitere. Det er også mulig å allerede nå melde seg på ved å sende oss en e-post.

Vi vil også oppfordre alle som ikke står i pastortjeneste til å «sende» sin pastor på «SAMMEN».

Bla til toppen