Du leser nå
JKs sommermagasin

JKs sommermagasin

SUNN & SANN LESNING

JKs sommernummer er nå ferdig trykket! Nedenfor gir vi deg en liten smakebit på noe av innholdet! 

Med alt hun kunne ønske seg, både relasjonelt og materielt, var det forunderlig for Tone Elisabeth Strand at hun fortsatt hadde en følelse av at noe manglet. Hun reflekterte mye over livet, – det måtte vel være ment til å inneholde noe mer? For fire år siden fant hun svaret.

Selv om det er 20 år siden Elise Lindqvist rundet normal pensjonsalder, er det lite som tilsier at hun har planer om å bremse ned på sitt engasjement. Hjertet hennes brenner for jenter og kvinner som lever uten håp i Stockholms gater. 

En traumatisk fallulykke skulle ende i tunge tanker og usikkerhet, – og deretter i vakre toner om håp og om og tørre å slippe andre innpå seg. I JKs sommernummer får du lese historien til artist og låtskriver Sissel Marie Frøyland. 

I dette nummeret finner du del to av undervisningsteksten Endetid?, og i spalten Menneskeverdet reflekterer gjesteskribent Olaug Bollestad om verdien av et menneskebarn

Du får også møte gründer Nora Prebensen som driver kafé midt i hjertet av Kristiansand, med en visjon tatt rett ut fra Salmenes bok. På JesusJenters sider forteller Nathalie Mehlen om hva Bibelen, eller Livets Manual, som hun liker å kalle den, betyr i hennes liv. 

Anne Gustavsen skriver en aktuell tekst med tittelen Trygg i fare, og i spalten Hjem & Hjerte deler Janne Skuland sine tanker om uante løsninger som dukker opp, – i hjemmet og i livet. 

I tillegg får du inspirasjon til å dyrke ditt eget avokado-tre, du får en nydelig grilloppskrift med smak av sørlandsk sommer og Forbrukerfrue gir oss tips til hvordan vi kan gå i pluss i ferien.

Alt dette, og enda mye mer, finner du i JKs sommermagasin! 


Bli abonnent her

Bla til toppen