Du leser nå
JKs vårmagasin er her!

JKs vårmagasin er her!

JK
– magasin for jenter i alle aldre

JKs vårmagasin er nå i trykken! Her får du et lite innblikk i noe av det gode lesestoffet som dette magasinet har å by på. 

 I fjor høst ble Kristine Hurlen titulert «Hverdagshelt» av God Morgen Norge ettersom hun strekker seg lengre enn de fleste for å hjelpe andre. Ydmykt takket hun for utmerkelsen på direktesendt TV, men få visste hvordan hun hadde det på innsiden.

Kultursjokket ble komplett da Berit Stenseth Johansen-Grelland, sammen med sin mann og tre små barn, forlot det trygge velstandslivet i Norge for å tjene Gud blant Europas sigøynere og barn som levde ved kloakkrørene i Bucuresti. I dag må Berit klype seg i armen når hun ser tilbake på det innholdsrike livet hun har fått leve. 

Aleksandra Lohne hadde nettopp flyttet ut fra et fosterhjem og inn i en egen leilighet, da hun fant et kort med et par setninger som skulle vise seg å bli livsforvandlende. Det var så mye kraft i det hun leste at hun kun våget å ta fram kortet på dagtid mens det var lyst. 

På sidene Mitt virke får du møte Miriam Hetland Jørgensen som er kontaktlærer på en barneskole. Selv om hun er fullt klar over at hun må opptre profesjonelt i klasserommet, er hun bevisst på at valget om å følge Jesus påvirker alle sider ved livet. Hun ser på troen som en ressurs inn i læreryrket. 

 

I dette nummeret finner du også undervisningsteksten Mot alle odds av Anne Christiansen, der hun tar oss med til et sted i verden der de troende verken har latt seg stanse av ytre press eller nederlagstanker. 

Maren Flotve Reme er vår gjesteskribent på sidene Mitt forvalteransvar. Hennes hverdag dreier seg i stor grad om å lokke frem gaver og talenter som hun ser i andre. På en særlig måte brenner hun for å stå sammen med artister og influencere

Familien i fokus gir i dette nummeret praktiske råd til hvordan man som ektefeller kan bevare kjærligheten gjennom en langvarig pandemi med uvante mengder av tid innenfor husets fire vegger. 

Gjennom teksten Hyrdens røst beskriver Anne Gustavsen sin fascinasjon av hvordan den allmektige Gud kjenner igjen hver eneste av våre stemmer, – og at også vi kan få lytte til det Han har på hjertet. 


Som alltid har vi også matoppskrifter, kreative sider, egne tekster for tenåringsjenter, inspirasjon til hverdagen og enda mye mer! 

Bli abonnent her

Bla til toppen