Du leser nå
Nytt nummer av JK

Nytt nummer av JK

Ekte og nært,
sant og til oppbyggelse.

I begynnelsen av neste uke havner et nytt nummer av JK i postkasser over hele landet! Alle abonnenter kan glede seg til et magasin fylt til randen av aktuelt og inspirerende innhold. 

Fra tidlig i tenårene til langt inn i studietiden var alkohol og festing en selvfølgelig del av Linda Hagewicks hverdag. I dag har hun en personlig overbevisning om at et rusfritt samfunn er godt for alle.

Hun visste at det ville få store konsekvenser for mange da hun svarte «nei» på spørsmålet om hun var frelst. Men Mona Edvardsen Selseng følte at hun måtte gi et ærlig svar, – hun orket ikke lenger å leve et dobbeltliv. 

Maria Torgussen Helgerud hørte stadig snakk om Israel i sin oppvekst, men det var først da hun selv besøkte landet at interessen, fascinasjonen og engasjementet begynte å vokse. Nå har hun nettopp fått drømmejobben, – blant de mest politisk ukorrekte man kan ha. 

Tidligere i høst møtte JK Päivi Räsänen, tidligere statsråd og sittende riksdagsmedlem i Finland. Denne høsten sitter hun på tiltalebenken for hatkriminalitet etter å offentlig ha delt Bibelens syn på samkjønnet samliv. Men egentlig er det ikke Päivi Räsänen som er tiltalt, det er Gud og hans Ord. 

På sidene Mitt virke får du møte Alise Aase Totland som jobber i ambulansetjenesten. For henne har det vært en øyeåpner å se at mange havner på et dårlig sted fordi de mangler støtte, fellesskap og retning i livet.

I dette nummeret finner du også undervisningsteksten Med Én som tilskuer. Tidvis kan det være mange som følger med på hvordan vi lever våre liv, men dypest sett er det kun Én tilskuers mening som teller. 

På JesusJenters sider får du møte to jenter som i mai hadde en spennende (k)russetid med dypere mening

Som alltid har vi også matoppskrifter, kreative sider og faste spalter som Familien i fokus, Betraktninger, Mitt forvalteransvar og Hjem & Hjerte.

Bli abonnent her

Bla til toppen