Du leser nå
JK 2022 – fantastisk å være sammen

JK 2022 – fantastisk å være sammen

Det var et yrende liv i og rundt Markus kirke på St. Hanshaugen i Oslo da jenter og kvinner i alle aldre endelig kunne samles til konferanse igjen sist helg. 

Den 4. – 5. mars gikk JK 2022 av stabelen i Oslo. I en fullsatt kirke sto lovsangen og jubelen i taket, samtidig som det ble viet god tid til å løfte opp Europas situasjon i bønn til Gud. 

Fire av årets talere var ikke til stede da dette bildet ble tatt: Anna Høidahl, Tanja Rønhovde, Siri Sætre Andersen og Liv Engebretsen.

Hele 22 kvinner var hentet inn for å tale på konferansen. «Dette er som en åndelig tapas der Gud virkelig dekker bord for oss», beskrev Moshdeh Giske, en av talerne som hadde sitt innlegg lørdag ettermiddag. Og slik var det. Fra åpningsmøtet startet fredag kveld, og gjennom hele lørdagen, var hvert minutt pakket av lovsang og bønn, latter og tårer, varmt fellesskap og kraftfull undervisning. 

Vi kjenner på en stor takknemlighet til Gud for helgen vi fikk ha sammen, og vi ber om at alt det vi mottok og fikk ta del i under konferansen skal fortsette å jobbe i oss. 

Dersom du ikke fikk med deg konferansen har vi en god nyhet: 

JK 2022 ble også arrangert som et eget online-arrangement!

Det er fortsatt mulig å kjøpe tilgang til online-konferansen på jk.no/shop. Nyt JK 2022 ONLINE alene, eller inviter noen venninner og arranger en herlig konferansedag hjemme i stua! 

Bla til toppen