Du leser nå
Et viktig debattinnlegg i Aftenposten

Et viktig debattinnlegg i Aftenposten

Vi lever i en tid der det er nødvendig å sette fokus på temaer som vi for kort tid siden trodde det var helt unødvendig å debattere.

I dag er en lærer ute med et svært viktig innlegg i Aftenposten. Teksten, som har overskriften «Lærebøkenes innhold om kjønn og kjønnsidentitet gjør meg urolig og bekymret», er høyaktuell, og vi vil oppfordre alle til å lese den og dele den på sosiale medier.

Vi følger med på det som rører seg i vår tid, og står sammen i bønn og handling.

Linker til teksten: 
– Aftenpostens facebook-side
– aftenposten.no

Fremstillingen av kjønn og kjønnsidentitet i nyere lærebøker er problematisk, mener læreren som har skrevet innlegget som i dag er publisert i Aftenposten. Bildene over er hentet fra lærebøker for barneskolebarn. 
Bla til toppen