Du leser nå
Et glimt inn i JKs nyeste utgivelse

Et glimt inn i JKs nyeste utgivelse

JK
magasin for jenter i alle aldre

For ikke lenge siden havnet et nytt nummer av JK i postkasser over hele landet. Dersom du ikke er abonnent, kan du bli det nå, – så kommer snart dette magasinet hjem til deg også.

Nilofar var ni år da hun for første gang satt med store øyne og lyttet oppmerksomt til historier om Jesus. Kort tid etter ble broren hennes momentant helbredet da en kristen kollega ba for ham. La deg inspirere av denne fascinerende og trosstyrkende historien om hvordan én etter én i familien Ali Mohammadi kom til tro

Mens hun var alene på interrail i Europa, tok Johanna Plementas-Kaupang et uvanlig valg. Uten å i det hele tatt vite om hun trodde på Gud, sendte hun inn en søknad for å gå på bibelskole. Hun satt med store eksistensielle spørsmål og kjente seg nødt til å få bukt med tomheten som gnagde på innsiden.

På sidene Familien i fokus reiser Cathrine Lofnes et aktuelt tema: Går det an å komme i økonomisk uføre i Norge i dag? Hun svarer selv «ja», og deler åpent om en tid der hun og familien verken hadde råd til å betale husleie, mat eller bleier. En tydelig råd fra Gud ble viktig i årene der de levde under fattigdomsgrensen.

I sin tekst deler Elisabeth Levy om både de positive og de krevende sidene ved å nylig ha trådd inn i pensjonistenes rekker. Frihetsfølelsen har gått fra de store høyder til de dype daler. Hva er det i vår kultur som gjør at mange ikke føler at de kan eldes med verdighet? 

På JesusJenters sider finner du teksten: Hvem følger du? Her tar Ann-Jeanett Ishoel opp viktige spørsmål som blant annet omhandler hvem sine forventninger vi jobber for å møte. Hun oppmuntrer med å si: Du ble ikke skapt til å følge strømmen, du ble skapt til å følge Jesus! 

I denne utgaven av JK finner du også en reiserapport fra et team på rundt seksti personer som i februar la ut på turné for å besøke alle land i Europa med det livsforvandlende budskapet om Jesus. De har sett Gud gjøre store ting, og senest i går krysset de en ny landegrense for å gjeste enda en nasjon. 

Som alltid har vi også matoppskrifter, kreative sider og faste spalter som God Hverdag, Betraktninger, Påfyll og Hjem & Hjerte.


Bli abonnent her

Bla til toppen