Du leser nå
Ny rettssak for Päivi Räsänen

Ny rettssak for Päivi Räsänen

I forbindelse med at finske Päivi Räsänen i dag og i morgen igjen må møte i retten for å ha stått opp for det klassiske kristne synet på ekteskap og samliv, velger vi å publisere en varm hilsen og et skikkelig heiarop til henne fra JesusKvinner i Norge. Opptaket er fra mars 2022, der vi kåret Päivi Räsänen til Årets JesusKvinne!
 

I 2019 tok statsadvokaten ut tiltale mot henne etter at hun via en twitter-melding kritiserte den finske lutherske kirken for å ha stilt seg bak Helsinki Pride. Hun ble også anklaget på to andre punkter; uttalelser hun hadde i et intervju på radio i 2018 og et ekteskapshefte hun ga ut sammen med den finske Lutherstiftelsen i 2004.
Anklagene mot Päivi Räsänen ble behandlet i distriktsretten i Helsinki i januar og februar i 2022. Hun ble frikjent, men riksadvokaten anket, så dermed kommer saken nå opp på nytt.

Vi i JesusKvinner er dypt takknemlige for at Päivi Räsänen enda en gang, på en så verdig måte, er villig til å stå opp for Bibelen, tros- og ytringsfriheten.

Foto/ Tor-Bjørn Nordgaard

Bla til toppen