Du leser nå
Setter vår lit

Setter vår lit

Anne Christiansen

Last ned

SETTER VÅR LIT
av Anne Christiansen

Budskapet i Månedens Kraftpakke for januar er hentet ut fra sangen «Setter vår lit« av Marie Hognestad. I sin tale bruker Anne Christiansen de ulike poengene i sangen som utgangspunkt. Ordene fra Sakarja 3:6 «Ikke ved makt og ikke ved kraft, men ved min Ånd, sier Herren, hærskarenes Gud», er noe vi har blitt minnet om igjen og igjen den siste tiden.

Mennesker i denne verden setter sin lit til så mangt. Til sine krefter. Til sin forstand. Til sin rikdom. Til menn og kvinner med makt og innflytelse.

Ved Guds nåde får vi lov til å sette vår lit til Herrens navn! La oss lytte til denne sangen slik at de bibelske sannhetene i den setter seg som en grunntone i våre liv. 

To steder i Månedens Kraftpakke, der «Setter vår lit» i sin helhet egentlig synges, har vi klippet den ut fordi lydopptaket ikke holder høy nok kvalitet. Vi legger i stedet ved denne YouTube-linken slik at du kan lytte til den profesjonelle innspillingen av sangen.

Bla til toppen