Du leser nå
Se bilder fra JK 2024

Se bilder fra JK 2024

Vi har nettopp lagt nok en fantastisk konferanse bak oss! Vi er så takknemlige til Gud for det Han har gjort i oss og blant oss! Vi fikk virkelig gå dypere, og det vil vi fortsette å gjøre, både individuelt og sammen. Både Linda Bergling, Anne Christiansen, Marte Marie Nordal Veiberg og flere andre forkynnere øste ut fra det Gud hadde lagt på deres hjerter, og mange fikk sterke opplevelser under forbønn og i Guds nærvær. I tillegg var det stort å se alle som møtte opp tidlig lørdag morgen, i regn og vind, for å gå gå bønnevandring i Oslos gater, med stopp ved strategiske steder og bygninger. 

Gå til JesusKvinners Facebook og Instagram for å se bilder og dermed få et lite inntrykk av konferansen.

Du kan også, allerede nå, gå til checkin.no, er å melde deg på JK 2025! Påmeldingen er åpen!

Bla til toppen