Du leser nå
JK 2024 – Fem taler fra lørdag morgen

JK 2024 – Fem taler fra lørdag morgen

Marte Marie Nordal Veiberg, Karen Christiansen, Ann-Jeanett Ishoel, Debora Haugland og Elisabeth Bjorvand

Last ned

JK 2024 – Fem taler fra lørdag morgen
av Marte Marie Nordal Veiberg, Karen Christiansen, Ann-Jeanett Ishoel, Debora Haugland og Elisabeth Bjorvand

Vi har lagt en fantastisk konferanse bak oss, og et av mange høydepunkt var å lytte til fem fantastiske taler lørdag morgen! Det som ble delt var spesielt rettet mot yngre jenter, men budskapene traff oss alle sammen. Uansett hvor gammel du er, dette du bare lytte til!

Marte Marie Nordal Veiberg har nylig gått inn som leder for JesusJenter, og hun var førstemann ut til å dele det Gud hadde lagt på hennes hjerte. Videre fulgte Karen Christiansen, Ann-Jeanett Ishoel, Debora Haugland og Elisabeth Bjorvand. 

Bla til toppen