Du leser nå
SAMMEN 2024

SAMMEN 2024

De siste årene har JesusKvinner tatt initiativ til SAMMEN, inspirasjonsdager med vekt på fellesskap og måltider, bønn og undervisning, fordi vi ønsker å se et sterkt samhold reise seg mellom kvinner i pastortjeneste. Du som ikke selv står i pastortjeneste, men som er gift med en mann i pastortjeneste, er også hjertelig velkommen.

Som tidligere er det Anne Christiansen som leder disse dagene sammen med andre kvinner som står i pastortjeneste i Norge, men i år får vi også besøk av Marilyn Skinner fra Watoto Church i Kampala, Uganda. Det gleder vi oss spesielt mye til!

Les mer HER om både samlingen og Marilyn Skinner, og finn all den praktiske informasjonen du behøver for å melde deg på. Du vil også finne en egen engelsk side du kan dele med noen du kjenner utenfor Norden.

Rammen rundt samlingen er uformell, og ønsket er at dette skal være en arena der kvinner i pastortjeneste og de som er gift med en pastor kan møtes som søstre og bli oppmuntret og styrket.

Bla til toppen