TOGETHER

– for deg som er kvinne og står i pastortjeneste

21-23 NOVEMBER 2019, GARDEMOEN AIRPORT HOTEL

Inspirasjonsdager med vekt på fellesskap og måltider, bønn og undervisning.

I fjor høst tok JesusKvinner for første gang initiativ til «SAMMEN», en satsning rettet mot kvinner i pastortjeneste. Tilbakemeldingene etter samlingen var mange og gode, – det var tydelig at «SAMMEN» dekket et etterlengtet behov for fokus på kvinner i denne tjenesten.

Denne høsten inviterer vi derfor til «SAMMEN» igjen, og som i fjor er Anne Christiansen med og leder disse dagene sammen med andre kvinner som står i pastortjeneste i Norge.

Vi henvender oss også dette året både til kvinner som selv står i pastortjeneste og til de som er gift med en pastor. Rammen rundt samlingen blir uformell, og ønsket er at dette skal være en arena der kvinner i pastortjeneste kan møtes som søstre og bli oppmuntret og styrket i tjenesten de står i.

PROGRAM

Torsdag 21. november

19:00
Velkomst, enkel kveldsmat og møte

Fredag 22. november

08:30 – 09:30
Frokost
10:00 – 12:00
Møte

Pause

13:00 – 14:30
Lunsj

15:00 – 17:00
Møte

Pause

19:00 – 20:30
Middag

20:30
Kveldssamling

Lørdag 23. november

08:30 – 09:30
Frokost med felles avslutning og avreise.

Endringer i programmet kan forekomme

PRAKTISK INFORMASJON

Sted

Gardermoen Airport Hotel
Ravinevegen 11, 2060 Gardermoen
NB: Det er fine turmuligheter rundt hotellet, så ta gjerne med utesko

Påmelding

Vi trenger ditt fulle navn og i hvilken menighet du og/eller din mann står i pastortjeneste. Vi må også vite om du skal bo på enkeltrom eller dobbeltrom, og eventuelt hvem du skal bo sammen med. Du skal ikke selv kontakte hotellet, du melder deg kun på til JesusKvinner på info@jesuskvinner.no eller på telefon 22472046. Påmeldingsfristen var opprinnelig 1. november, men vi utsetter den med noen dager.

Pris

Kr. 2579,- på enkeltrom / Kr. 1994,- pr person på dobbeltrom. Beløpet betales direkte til hotellet ved avreise og inkluderer: To overnattinger, enkel kveldsmat torsdag, frokost, lunsj, forfriskninger og tre-retters middag fredag og frokost lørdag.

Kr. 400,-
Vi setter fram en terminal i vårt møterom der vi ønsker at alle betaler kr. 400,- i løpet av helgen. Dette dekker felleskostnadene vi har i forbindelse med «SAMMEN». I fjor tok JesusKvinner denne kostnaden, i år blir det et spleiselag : )

Transport

Shuttlebuss fra Gardermoen
Ta shuttlebuss S55 fra Gardermoen nedre plan. Den går til Gardermoen Airport Hotel hvert 20. minutt, tar seks minutter og koster kr. 70,-.

Parkering med bil
Det er gratis parkering for hotellets overnattingsgjester, men parkeringsbevis må hentes i resepsjonen. Om du vil ha bilen under tak, koster det kr. 80,- pr døgn. På egne plasser for el-bilder koster det kr. 50,- pr lading / pr døgn.