JesusKvinner
For en tid som denne

Midt i en tid som denne finnes det en farbar vei for oss som kvinner, som mødre, som gifte, som single, som bestemødre, som oldemødre, som tenåringsjenter. JesusKvinner er reist opp for en tid som denne, med den hensikt å velsigne, utruste, inspirere og utfordre jenter i alle aldre til å elske Jesus og følge ham på alle livets områder.

Vår historie

Jesuskvinner er en mobilisering av jenter i alle aldre til byggingen av Guds rike i hjem og familie, samfunnsliv og menighetsliv. Arbeidet startet med en nasjonal konferanse i 2003, og siden har en grasrotbevegelse vokst fram med ulike virksomhetsområder. Menneskers frelse og fellesskap på tvers av generasjonskløft og menighetstilknytning har vært en sterk puls i arbeidet fra dag én. I mai 2007 samlet vi 7000 kvinner til “Just Give Me Jesus” i Oslo spektrum med Anne Graham Lotz. Vårt hovedkontor ligger i Oslo, men lokale initiativ vokser frem ulike steder i landet, og hvert år samles vi til vår nordiske konferanse JK Nordisk i hovedstaden. Her står forkynnelsen av Guds Ord og fellesskap i fokus. Da vår første nasjonale konferanse ble arrangert i India i februar 2013, gikk arbeidet på mange måter inn i et nytt kapittel.

Vi har fått gleden av å kunne være med å støtte barmhjertighetsarbeid i den tredje verden, og gleder oss til å se hvordan denne håndsrekningen mellom søstre på tvers av landegrenser vil utvikle seg. Vårt ønske er å stå sammen for å velsigne mange. Vi gir ut magasinet JK seks ganger i året, og vi ønsker at magasinet etter hvert skal være til salgs på steder som Narvesen og REMA 1000. JK er spekket med nyheter og reportasjer, tips til hverdagen og god undervisning. Et godt alternativ å legge på stuebordet! Anne Christiansen, medpastor i JesusChurch i Oslo, er initiativtaker til JesusKvinner. Anne er gift med Stephan Christiansen, og sammen har de tre barn. Hennes undervisning er både praktisk og jordnær, og gir deg inspirasjon til hvordan du kan følge Jesus midt i en hektisk hverdag. Du kan høre Anne tale gjennom å velge “Månedens kraftpakke” i hovedmenyen.

LOKALE GRUPPER

JesusKvinner er en grasrotbevegelse bygd på lokalt initiativ og engasjement. Kvinner i alle aldre og fra ulike sammenhenger finner sammen på ulike steder i landet vårt for å gjøre en forskjell lokalt. På mange steder har det kommet i gang lokale tverrkirkelige samlinger siden JesusKvinners arbeid startet i 2003, og rapporter strømmer stadig inn med friske vitnesbyrd om hva som skjer. Disse kveldene vil du ikke gå glipp av!

Klikk på bildene under for mer informasjon om hva som skjer på ulike steder i landet. Om du finner en lokal JesusKvinne-gruppe i nærheten av der du bor, er du mer enn velkommen til å ta kontakt.