Oslo // 04 - 05 MARS

JK 2022

Velkommen!

Etter at vi ved forrige konferanse kun var samlet digitalt, eller i mindre grupper på lokale plasser, er det en ekstra stor glede å endelig kunne invitere til en skikkelig storsamling i Oslo igjen! Vi kan nesten ikke vente!

Også dette året vil konferansen finne sted på Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo. Hotellet ligger på Holbergs plass (Holbergs gate 30, 0166 Oslo). Dermed blir det mulig å både delta på konferansen, samt spise og bo under samme tak. En slik løsning legger til rette for en god ro over hele konferansen og enda flere møtepunkt og verdifulle samtaler med andre jenter og kvinner.

Vi håper at du får mulighet til å bli med på JK 2022! Inviter gjerne med deg «jenter i alle aldre» fra din familie, menighet og omgangskrets!

Kjøp din konferansebillett her!

PRISER

PÅMELDING FØR 1. FEBRUAR
  • Konferansebillett voksen: 750 kr
  • Konferansebillett tenåring/student: 550 kr
PÅMELDING FØR 1. MARS*
  • Konferansebillett voksen: 850 kr
  • Konferansebillett tenåring/student: 600 kr
*NB:
28. februar er siste mulige frist for forhåndspåmelding.
Etter dette gjelder påmelding ved ankomst. 
PÅMELDING VED ANKOMST
  • Konferansebillett voksen: 950 kr
  • Konferansebillett tenåring/student: 650 kr
  • Kun lørdag voksen: 750 kr
  • Kun lørdag tenåring/student: 550 kr
  • Enkeltmøte voksen: 250 kr
  • Enkeltmøte tenåring/student: 200 kr

PROGRAM

Fredag

19:00
Åpningsmøte JK 2020

Lørdag

10:00
Morgenmøte

12:00
Lunsjpause

13:00
Ettermiddagsmøte

15:00
Pause

17:00
Middagspause

19:00
Kveldsmøte

Søndag

11:00
Gudstjeneste i Jesus Church,
Markus kirke på St. Hanshaugen

LUNSJ OG MIDDAG

På lørdag under JK 2022 blir det mulig å spise både lunsj og middag på konferansehotellet. Vi gleder oss over at vi gjennom disse måltidene får mulighet til å bli bedre kjent med hverandre. Lunsjen vil finne sted på et eget rom på hotellet, og vil bestå av nysmurte bagetter eller wraps. Det er isvann tilgjengelig, i tillegg til fri tilgang på kaffe og te, både under lunsjen og resten av lørdagen.

Middagen vil finne sted i en av hotellets restauranter. Middagen har hotellstandard og består av hovedrett og dessert. Det serveres kaffe / te til desserten.

Du vil snart kunne forhåndskjøpe lunsj og middag i JesusKvinners webshop.

KONFERANSESTED

To ganger tidligere har vi med stor suksess lagt vår konferanse til Radisson Blu Scandinavia Hotel, og vi er takknemlige for å annonsere at vi også den 4. – 5. mars 2022 kan ønske deg velkommen tilbake!  Det velkjente «SAS-hotellet», midt i Oslo, gir oss mulighet til å tilby en konferanse med både møter og fellesskap, bespisning og overnatting under samme tak! Hotellet ligger på Holbergs plass (Holbergs gate 30, 0166 Oslo)

Scandinaviasalen

Radisson Blu Scandinavia Hotel er et vakkert og nyoppusset hotell med en stor konferansesal, Scandinaviasalen, der vi gleder oss til å ha fantastiske møter både fredag kveld og gjennom hele lørdagen.

Dersom du kommer med tog, flytog eller t-bane til Nationalteateret stasjon er det kun en hyggelig rusletur gjennom slottsparken til Radisson Blu Scandinavia Hotel. Om du kommer med fly, og enkelt vil komme deg helt fram til døren, stopper Flybussen på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Gjester som kan vise hotellbekreftelse til sjåføren, får 25 % rabatt på reisen. (Tidsmessig er det raskere med Flytoget).

Se på google maps

JESUSJENTER

Vi håper virkelig at du som er fra 7. klasse og oppover blir med på JesusJenter!

Mer informasjon vil snart bli lagt ut her på denne siden : )