Oslo // 10.-11. MARS

JK 2023

Velkommen til JK 2023! Vi gleder oss til å komme sammen og feire 20 år!

Vi er takknemlige for alt det gode som har skjedd siden JesusKvinner startet opp, og dette vil vi se tilbake på og feire under konferansen. Samtidig gleder vi oss til å se fremover, noe som også årets konferansemotiv illustrerer, – ei jente med hendene løftet til Gud for byen hun bor i, for fremtiden og livet.

Det at generasjonene står sammen har alltid både vært et viktig fokus og en stor styrke i JesusKvinner. Under JK 2023 vil enda flere unge jenter og kvinner enn tidligere være synlige, mens vi alle skal være til stede og heie hverandre frem!

PÅMELDING

Meld deg på JK 2023 ved å klikke på boksen nedenfor. Vi har «early bird»-priser, og konferansen kan fort bli full, så vi oppfordrer deg til å være tidlig ute med å sikre deg en billett.

Kontakt oss gjerne på 22 47 20 46 eller på info@jesuskvinner.no om du har spørsmål.

PROGRAM

Fredag

19:00
Åpningsmøte JK 2023
Vi feirer 20 år!

Lørdag

10:00
Morgenmøte

12:00
Lunsjpause

13:00
Ettermiddagsmøte

17:00
Middagspause

19:00
Kveldsmøte

Søndag

11:00
Gudstjeneste i Jesus Church,
Markus kirke på St. Hanshaugen

OVERNATTING

Radisson Blu Skandinavia Hotel

Det er mulig å bestille overnatting på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Hotellet har holdt av en hel del rom til oss, både enkeltrom, dobbeltrom og rom der man kan bo tre og fire sammen. De gir en egen rabattert pris på overnatting til alle som booker sine rom via påmeldingsknappen nedenfor innen 10. januar. Bruk rabattkode JK2023.

Etter 10. januar gjelder hotellets ordinære priser.

Prisene nedenfor inkluderer en særdeles god frokost.

ENKELTROM PR NATT PR PERSON:

1700,-

DOBBELTROM PR NATT PR PERSON:

800,-

FAMILIEROM PR NATT PR PERSON (3 PERSONER):

833,-

FAMILIEROM PR NATT PR PERSON (4 PERSONER):

625,-

Smarthotel Oslo

Smarthotell Oslo er et lavprishotell som ligger 3 – 4 minutter i gangavstand fra vårt konferansehotell. Deres konsept er å tilby billig overnatting i smart innpakning i høy kvalitet. Vi har ikke reservert rom på Smarthotel Oslo, så prisene kan endre seg etterhvert som konferansen nærmer seg. Prisene nedenfor var gjeldende 23.09. 2022.

Ved booking på nett er frokost inkludert.

ENKELTROM PR NATT:

769,-

LITE DOBBELTROM PR NATT PR PERSON:

439,-

KONFERANSESTED

Vi gleder oss til å komme tilbake på Radisson Blu Scandinavia Hotel for JK 2023.  Det velkjente «SAS-hotellet», midt i Oslo, gir oss mulighet til å tilby en konferanse med både møter og fellesskap, bespisning og overnatting under samme tak! Hotellet ligger på Holbergs plass (Holbergs gate 30, 0166 Oslo)

Scandinaviasalen

Radisson Blu Scandinavia Hotel er et vakkert og nyoppusset hotell med en stor konferansesal, Scandinaviasalen, der vi gleder oss til å ha fantastiske møter både fredag kveld og gjennom hele lørdagen.

Dersom du kommer med tog, flytog eller t-bane til Nationalteateret stasjon er det kun en hyggelig rusletur gjennom slottsparken til Radisson Blu Scandinavia Hotel. Om du kommer med fly, og enkelt vil komme deg helt fram til døren, stopper Flybussen på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Gjester som kan vise hotellbekreftelse til sjåføren, får 25 % rabatt på reisen. (Tidsmessig er det raskere med Flytoget).

Se på google maps

LUNSJ OG MIDDAG

På lørdag under JK 2023 blir det mulig å spise både lunsj og middag på konferansehotellet. Vi gleder oss over at vi gjennom disse måltidene får mulighet til å bli bedre kjent med hverandre. Lunsjen vil finne sted på et eget rom på hotellet, og vil bestå av nysmurte bagetter eller wraps. Det er isvann tilgjengelig, i tillegg til fri tilgang på kaffe og te, både under lunsjen og resten av lørdagen.

Middagen vil finne sted i en av hotellets restauranter, og det vil være noe program i løpet av måltidet. Middagen har hotellstandard og består av hovedrett og dessert. Det serveres kaffe / te til desserten. Det er et begrenset antall på middagsgjester.

Både lunsj og middag kan bestilles i påmeldingen, trykk på knappen nedenfor for å komme dit.