OSLO // 15. - 16. MARS

JK 2024

Velkommen til JK 2024! Vi gleder oss til å komme sammen og feire Jesus!

 

Meld deg på allerede i dag!

PÅMELDING

Meld deg på JK 2024 ved å klikke på boksen nedenfor.

Vi har begrenset antall ledige plasser, vi anbefaler deg derfor å melde deg på så fort som mulig da konferansen kan bli full.

Ved påmelding innen 31. august har vi rabatterte priser. Etter det vil det skje prisstigning.

Vi selger kun konferansepass frem til 15. mars. Dersom det er ledige plasser ved konferansestart, vil det være mulig å kjøpe dagspass til lørdag fra og med 15. mars. Det vil ikke være salg for enkeltmøter.

Kontakt oss gjerne på 22472046 eller på konferanse@jk.no om du har spørsmål.

PROGRAM

Fredag

18:00
Foajeen åpner
(Registrering, bokbutikk, stands)

19:00
Åpningsmøte JK 2024

Lørdag

09:30

Foajeen åpner

10:00
Morgenmøte

12:30
Lunsjpause

13:30
Ettermiddagsmøte

15:00
Pause

15:15
Møte for partnere

17:00
Middag for forhåndspåmeldte

19:00
Kveldsmøte

Søndag

11:00
Gudstjeneste i Jesus Church,
Markus kirke på St. Hanshaugen

OVERNATTING

Radisson Blu Skandinavia Hotel

Det er mulig å bestille overnatting på Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Konferansepriser for overnatting vil komme etterhvert, men om du bestiller rom nå gjelder hotellets ordinære priser.

Klikk på linken nedenfor for å booke et rom.

Andre hotell i nærheten

I umiddelbar nærhet til Radisson Blu Scandinavia Hotel, ligger det også en rekke andre hotell. Vi kan nevne Thon Hotel Europa, Thon Hotel Slottsparken og Scandic Holberg Hotel.

Smarthotel Oslo

Smarthotell Oslo er et lavprishotell som ligger 3 – 4 minutter i gangavstand fra vårt konferansehotell. Deres konsept er å tilby billig overnatting i smart innpakning i høy kvalitet. Vi har ikke reservert rom på Smarthotel Oslo, så prisene kan endre seg etterhvert som konferansen nærmer seg.

Prisene nedenfor var gjeldende 14.05. 2023.

Ved booking på nett er frokost inkludert.

LITE ENKELTROM PR NATT (1 pers):

909,-

LITE DOBBELTROM PR NATT (2 pers):

1 314 NOK

KONFERANSESTED

Vi gleder oss til å komme tilbake på Radisson Blu Scandinavia Hotel for JK 2024.  Det velkjente «SAS-hotellet», midt i Oslo, gir oss mulighet til å tilby en konferanse med både møter og fellesskap, bespisning og overnatting under samme tak! Hotellet ligger på Holbergs plass (Holbergs gate 30, 0166 Oslo)

Scandinaviasalen

Radisson Blu Scandinavia Hotel er et vakkert og nyoppusset hotell med en stor konferansesal, Scandinaviasalen, der vi gleder oss til å ha fantastiske møter både fredag kveld og gjennom hele lørdagen.

Dersom du kommer med tog, flytog eller t-bane til Nationalteateret stasjon er det kun en hyggelig rusletur gjennom slottsparken til Radisson Blu Scandinavia Hotel. Om du kommer med fly, og enkelt vil komme deg helt fram til døren, stopper Flybussen på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Gjester som kan vise hotellbekreftelse til sjåføren, får 25 % rabatt på reisen. (Tidsmessig er det raskere med Flytoget).

Se på google maps

MIDDAG

På lørdag under JK 2024 blir det mulig å spise middag på konferansehotellet. Vi gleder oss over at vi gjennom disse måltidene får mulighet til å bli bedre kjent med hverandre. Middagen vil finne sted i Holbergs restaurant på konferansehotellet, og det vil være noe program i løpet av måltidet. Middagen har hotellstandard og består av hovedrett og dessert. Det er et begrenset antall på 80 middagsgjester. Du kan bestille middagen gjennom påmelding til konferansen.