Oslo // 06-08 MARS

JK NORDISK 2020

Velkommen!

Massevis av jenter og kvinner fra fjern og nær har allerede sikret seg sin konferansebillett, og vi vil oppfordre deg til å gjøre det samme! Skandinaviasalen på Radisson Blu kan fort bli full, – under sist konferanse var det ikke mange ledige plasser. Klikk på knappen nede for å komme til vår webshop der du finner billettene. Det går også an å kjøpe billett via telefon eller e-post: 22 47 20 46 // info@jesuskvinner.no

Også dette året vil hele konferansen finne sted på Blu Scandinavia Hotel, Oslo. Dermed blir det mulig å både delta på konferansen, spise og bo under samme tak. En slik løsning legger til rette for enda flere møtepunkt og verdifulle samtaler med andre jenter og kvinner som deltar på konferansen. Vi vet at mange gleder seg over at Anne Christiansen igjen er årets hovedtaler. Denne våren er det 17 år siden hun tok steget ut og startet JesusKvinner, og siden den gangen har hun inspirert tusenvis av jenter og kvinner, i innland og utland, til byggingen av Guds rike i sine hjem og familier, samfunnsliv og menighetsliv.

Kjøp billetter

PROGRAM

Fredag

09:00 – 13:00
Åpen Dag på Troens Bevis Bibel og Misjonsinstitutt

19:00
Åpningsmøte JK NORDISK 2020

Lørdag

10:00
Morgenmøte

12:00
Lunsjpause

13:00
Ettermiddagsmøte

15:00
Pause

17:00
Middag for forhåndspåmeldte

19:00
Kveldsmøte

Søndag

Gudstjenester i Oslo og 8. mars-tog. Mer informasjon kommer.

OVERNATTING

Radisson Blu Skandinavia Hotel

Vi har allerede reservert en rekke rom på Radisson Blu Skandinavia Hotel. Konferansehotellet melder om at JK NORDISK 2020-deltakere for lengst har begynt å booke sine rom, så her gjelder det å være tidlig ute. En god nyhet for oss er at hotellet gir oss bedre overnattingspriser for 2020 enn vi fikk for 2019! Det er vi takknemlige for!

ENKELTROM PR NATT PR PERSON:

1310,-

DOBBELTROM PR NATT PR PERSON:

755,-

FAMILIEROM PR NATT PR PERSON (3 PERSONER):

670,-

FAMILIEROM PR NATT PR PERSON (4 PERSONER):

628,-

Inkludert frokost.
Familierom må bestilles ved å kontakte hotellet på 23293000. Oppgi koden JK2020.

Bestill enkeltrom / dobbeltrom.

Smarthotel Oslo

Smarthotell Oslo er et lavprishotell som ligger 3 – 4 minutter i gangavstand fra vårt konferansehotell. Deres konsept er å tilby billig overnatting i smart innpakning i høy kvalitet. Vi har ikke reservert rom på Smarthotel Oslo, så prisene kan endre seg etterhvert som konferansen nærmer seg. Prisene nedenfor var gjeldende 11.09.2019.

ENKELTROM PR NATT:

690,-

LITEDOBBELTROM PR NATT:

775,-

Inkludert frokost ved booking på nett.

Bestill rom

KONFERANSESTED

Det var en stor suksess å ha JK NORDISK 2019 på Radisson Blu Scandinavia Hotel, og vi er så takknemlige for å annonsere at vi også den 6. – 7. mars 2020 kan ønske deg velkommen tilbake dit!  Det velkjente «SAS-hotellet», midt i Oslo, gir oss mulighet til å tilby en konferanse med både møter og fellessaakp, bespisning og overnatting under samme tak!

Scandinaviasalen

Radisson Blu Scandinavia Hotel er et vakkert og nyoppusset hotell med en stor konferansesal, Scandinaviasalen, der vi gleder oss til å ha fantastiske møter både fredag kveld og gjennom hele lørdagen.

Dersom du kommer med tog, flytog eller t-bane til Nationalteateret stasjon er det kun en hyggelig rusletur gjennom slottsparken til Radisson Blu Scandinavia Hotel. Om du kommer med fly, og enkelt vil komme deg helt fram til døren, stopper Flybussen på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Gjester som kan vise hotellbekreftelse til sjåføren, får 25 % rabatt på reisen. (Tidsmessig er det raskere med Flytoget).

Se på google maps

LUNSJ OG MIDDAG

På lørdag under JK Nordisk 2020 blir det mulig å spise både lunsj og middag på konferansehotellet. Vi gleder oss over at vi gjennom disse måltidene får mulighet til å bli bedre kjent med hverandre. Lunsjen vil finne sted på et eget rom på hotellet, og vil bestå av nysmurte bagetter eller wraps, alt etter hva du har forhåndsbestilt i vår web-butikk. Det er isvann tilgjengelig, i tillegg til fri tilgang på kaffe og te, både under lunsjen og resten av lørdagen.

Middagen vil finne sted i en av hotellets restauranter, der det både vil bli ulike innslag og live musikk. Middagen har hotellstandard og består av hovedrett og dessert. Det serveres kaffe / te til desserten.

LUNSJPRIS

99,-

MIDDAGSPRIS

459,-

PARTNERSAMLING

JesusKvinners partnere er bærebjelker i arbeidet. Det er jenter og kvinner som jevnlig gir inn i JesusKvinners arbeid. Noen har valgt å gi en fastsatt gave én gang i året, mens andre har et månedlig trekk fra sin konto. Vi er dypt takknemlige for hver og en av våre partnere!

Under JK Nordisk 2020 ønsker Anne Christiansen og andre ledere i JesusKvinner å invitere alle partnere til en egen samling. Nye partnere som registrerer seg i løpet av konferansen, er også varmt velkommen!

Vi byr på en kaffekopp og en kakebit som kan nytes mens vi sitter ned og får høre viktige oppdateringer fra arbeidet. Vi håper så mange som mulig får til å komme!

Dersom du har lyst til å bli med som partner i JesusKvinners arbeid, ved å gi en månedlig gave via avtalegiro, kan du registrere deg her:

JESUSJENTER

Det blir et eget program for JesusJenter under deler av JK Nordisk 2020!

Teamet som har ansvar for JesusJenter gleder seg skikkelig til å legge til rette for at alle unge jenter skal få en fantastisk helg! De har fullt fokus på å se hver eneste jente, og særlig de som kommer uten å kjenne noen andre.

Allerede på fredag kveld er lederne for JesusJenter på plass i foajeen på SAS-hotellet for å ønske alle jenter spesielt velkommen. JesusJenter har egne plasser reservert i salen både fredag og lørdag som kan benyttes hvis ønskelig.

Programmet til JesusJenter foregår noen timer midt på dagen på lørdag. Det blir aktiviteter og konferanser, inspirerende input og masse gøy! Det er fint om alle JesusJenter i forkant av JK Nordisk kan kjøpe JesusJenters lunsjpakke til kr. 80,- i vår nettbutikk. Lunsjpakken inkluderer både lunsj og snacks.

Velkommen!

Bestill lunsjpakken

8. MARS TOG

Siden JK Nordisk 2020 arrangeres den samme helgen som kvinnedagen, har vi bestemt oss for å utvide konferansen med en dag slik at vi også er samlet på 8. mars.

I fjor var det en stor opplevelse å få gå sammen med Åpne Dører under parolen «Trosfrihet for verdens kvinner» i 8. mars-toget.

Vi vil oppfordre alle som har mulighet til å bli igjen i Oslo litt utover søndagen, slik at vi også i år blir mange som sammen kan løfte opp kristne kvinner som lever under forfølgelse.

Mer informasjon kommer.

ÅPEN DAG

Dersom du har mulighet til å rydde litt ekstra plass i kalenderen, vil vi varmt anbefale degå komme på «Åpen Dag» på Troens Bevis Bibel og Misjonsinstitutt!

Dagen går fra 09.00 – 13.00 og finner sted i Markus kirke. Anne Christiansen leder dagen, og har i tillegg med seg en flott bukett av jenter og kvinner som skal dele litt hver. Temaet er «Kvinner i tjeneste», og vi kan garantere en dag
full av inspirasjon og viktig input.

På «Åpen Dag» serveres det frukt og kaffe/te. Lunsj kan medbringes eller kjøpes på en av kafeene i området.