Oslo // 06-08 MARS

JK NORDISK 2020

Velkommen!

Massevis av jenter og kvinner fra fjern og nær har allerede sikret seg sin konferansebillett, og vi vil oppfordre deg til å gjøre det samme! Skandinaviasalen på Radisson Blu kan fort bli full, – under sist konferanse var det ikke mange ledige plasser. Klikk på knappen nede for å komme til vår webshop der du finner billettene. Det går også an å kjøpe billett via telefon eller e-post: 22 47 20 46 // info@jesuskvinner.no

Også dette året vil hele konferansen finne sted på Blu Scandinavia Hotel, Oslo. Dermed blir det mulig å både delta på konferansen, spise og bo under samme tak. En slik løsning legger til rette for enda flere møtepunkt og verdifulle samtaler med andre jenter og kvinner som deltar på konferansen. Vi vet at mange gleder seg over at Anne Christiansen igjen er årets hovedtaler. Denne våren er det 17 år siden hun tok steget ut og startet JesusKvinner, og siden den gangen har hun inspirert tusenvis av jenter og kvinner, i innland og utland, til byggingen av Guds rike i sine hjem og familier, samfunnsliv og menighetsliv.

Kjøp billetter

20 kvinner om 2020

Vi vil varmt anbefale deg å komme på «Åpen Dag» på Troens Bevis Bibel og Misjonsinstitutt, fredag 6. mars. Dagen går fra 08.30 – 13.00 og finner sted i Markus kirke.

Vi har invitert 20 kvinnelige forkynnere til en historisk undervisningsdag der hver og en av dem har fått i oppdrag å dele fra sitt hjerte hva de ser på som viktig å fokusere på i 2020, samt hvilke tanker de gjør seg om det tiåret vi nettopp har gått inn i.

Vi kan garantere en dag full av inspirasjon og livgivende input.

Det vil bli servert frukt og kaffe/te. Lunsj kan medbringes eller kjøpes på en av kafeene i området.

Dagen er gratis og åpen for alle. Forhåndspåmelding kreves ikke.

PROGRAM

Fredag

08:30 – 13:00
«20 kvinner om 2020»
Åpen Dag på Troens Bevis Bibel og Misjonsinstitutt

19:00
Åpningsmøte JK NORDISK 2020

Lørdag

10:00
Morgenmøte

12:00
Lunsj
Meld deg på her innen 1. mars

13:00
Ettermiddagsmøte

15:00
Pause

17:00
Middag
Meld deg på her innen 1. mars

19:00
Kveldsmøte

Søndag

Gudstjenester i Oslo og 8. mars-tog. Mer informasjon kommer.

OVERNATTING

Radisson Blu Skandinavia Hotel

Vi har allerede reservert en rekke rom på Radisson Blu Skandinavia Hotel. Konferansehotellet melder om at JK NORDISK 2020-deltakere for lengst har begynt å booke sine rom, så her gjelder det å være tidlig ute. En god nyhet for oss er at hotellet gir oss bedre overnattingspriser for 2020 enn vi fikk for 2019! Det er vi takknemlige for!

ENKELTROM PR NATT PR PERSON:

1310,-

DOBBELTROM PR NATT PR PERSON:

755,-

FAMILIEROM PR NATT PR PERSON (3 PERSONER):

670,-

FAMILIEROM PR NATT PR PERSON (4 PERSONER):

628,-

Inkludert frokost.
Familierom må bestilles ved å kontakte hotellet på 23293000. Oppgi koden JK2020.

Bestill enkeltrom / dobbeltrom.

Smarthotel Oslo

Smarthotell Oslo er et lavprishotell som ligger 3 – 4 minutter i gangavstand fra vårt konferansehotell. Deres konsept er å tilby billig overnatting i smart innpakning i høy kvalitet. Vi har ikke reservert rom på Smarthotel Oslo, så prisene kan endre seg etterhvert som konferansen nærmer seg. Prisene nedenfor var gjeldende 05.01. 2019.

ENKELTROM PR NATT:

690,-

LITE DOBBELTROM PR NATT PR PERSON:

503,-

Inkludert frokost ved booking på nett.

Bestill rom

KONFERANSESTED

Det var en stor suksess å ha JK NORDISK 2019 på Radisson Blu Scandinavia Hotel, og vi er så takknemlige for å annonsere at vi også den 6. – 7. mars 2020 kan ønske deg velkommen tilbake dit!  Det velkjente «SAS-hotellet», midt i Oslo, gir oss mulighet til å tilby en konferanse med både møter og fellessaakp, bespisning og overnatting under samme tak!

Scandinaviasalen

Radisson Blu Scandinavia Hotel er et vakkert og nyoppusset hotell med en stor konferansesal, Scandinaviasalen, der vi gleder oss til å ha fantastiske møter både fredag kveld og gjennom hele lørdagen.

Dersom du kommer med tog, flytog eller t-bane til Nationalteateret stasjon er det kun en hyggelig rusletur gjennom slottsparken til Radisson Blu Scandinavia Hotel. Om du kommer med fly, og enkelt vil komme deg helt fram til døren, stopper Flybussen på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Gjester som kan vise hotellbekreftelse til sjåføren, får 25 % rabatt på reisen. (Tidsmessig er det raskere med Flytoget).

Se på google maps

LUNSJ OG MIDDAG

På lørdag under JK Nordisk 2020 blir det mulig å spise både lunsj og middag på konferansehotellet. Vi gleder oss over at vi gjennom disse måltidene får mulighet til å bli bedre kjent med hverandre. Lunsjen vil finne sted på et eget rom på hotellet, og vil bestå av nysmurte bagetter eller wraps. Det er isvann tilgjengelig, i tillegg til fri tilgang på kaffe og te, både under lunsjen og resten av lørdagen.

Middagen vil finne sted i en av hotellets restauranter, der det både vil bli ulike innslag og live musikk. Middagen har hotellstandard og består av hovedrett og dessert. Det serveres kaffe / te til desserten.

Absolutt siste frist for bestilling av lunsj og middag er 1. mars, men tidlige bestillinger hjelper oss veldig i planleggingen.

LUNSJPRIS

99,-

MIDDAGSPRIS

459,-

PARTNERSAMLING

JesusKvinners partnere er bærebjelker i arbeidet. Det er jenter og kvinner som jevnlig gir inn i JesusKvinners arbeid. Noen har valgt å gi en fastsatt gave én gang i året, mens andre har et månedlig trekk fra sin konto. Vi er dypt takknemlige for hver og en av våre partnere!

Under JK Nordisk 2020 ønsker Anne Christiansen og andre ledere i JesusKvinner å invitere alle partnere til en egen samling. Nye partnere som registrerer seg i løpet av konferansen, er også varmt velkommen!

Vi byr på en kaffekopp og en kakebit som kan nytes mens vi sitter ned og får høre viktige oppdateringer fra arbeidet. Vi håper så mange som mulig får til å komme!

Dersom du har lyst til å bli med som partner i JesusKvinners arbeid, ved å gi en månedlig gave via avtalegiro, kan du registrere deg her:

JESUSJENTER

Vi håper virkelig at du som er fra 7. klasse og oppover blir med på JesusJenter!

Vi møtes lørdag ettermiddag fra 12.30 – 16.30. Vi starter med å spise pizza sammen og har planlagt mye spennende og moro!

Det blir intervju med Marte Marie som er musikalartist. Før jul var hun med på over 25 oppsetninger av «Jul i Blåfjell» rundt på hele Østlandet. Vi vil snakke med henne om hvordan det er å være en kristen artist.

Vi kommer også til å ha fokus på misjon, og skal blant annet få møte Saimy-Marie. Hun er 22 år, og har allerede rukket å være misjonær i både Norge, i flere land i Europa og i Afrika!

Lederne for JesusJenter kommer til å være på plass i foajeen i hotellet allerede fredag kveld for å ønske deg velkommen!

Det er fint om alle JesusJenter i forkant av JK NORDISK kan kjøpe JesusJenters Pizza & Snacks til kr. 80,- i vår nettbutikk.

Velkommen!

Bestill lunsjpakken

8. MARS TOG

Siden JK Nordisk 2020 arrangeres den samme helgen som kvinnedagen, har vi bestemt oss for å utvide konferansen med en dag slik at vi også er samlet på 8. mars.

I fjor var det en stor opplevelse å få gå sammen med Åpne Dører under parolen «Trosfrihet for verdens kvinner» i 8. mars-toget.

Vi vil oppfordre alle som har mulighet til å bli igjen i Oslo litt utover søndagen, slik at vi også i år blir mange som sammen kan løfte opp kristne kvinner som lever under forfølgelse.

NB: Det blir ingen program på Radisson Blu Scandinavia Hotel søndag 8. mars, men vi oppfordrer alle til å delta på en av byens gudstjenester på formiddagen. Jesus Church i Markus kirke på St. Hanshaugen er blant menighetene som har gudstjeneste kl. 11 denne dagen.

Mer informasjon om 8. mars-toget kommer.

JESUSJENTERS PROMOFILM