Lørdag 13. mars

JK NORDISK 2021
ONLINE

Vi kan med glede annonsere at du er hjertelig velkommen til JK NORDISK 2021. Overskriften over konferansen er «Kampen om såkornet» og Anne Christiansen er hovedtaler!

Selv om årets konferanse vil se annerledes ut enn vanlig, betyr det på ingen måte at den er mindre viktig. Vi har valgt å gjøre JK NORDISK 2021 både online og gratis (!!) og har stor tro på at dette vil gjøre at enda flere enn vanlig får muligheten til å delta!

Det blir lovsang, forkynnelse fra Guds Ord, hilsener fra inn- og utland og ellers også full pakke med spennende program og innhold! I tillegg vil møtelederduoen Ann Jeanett og Karen, som har vært med på konferansene de to siste årene, også lede JK NORDISK 2021 online!

Visjonen om å mobilisere jenter i alle aldre til byggingen av Guds rike, i hjem og familie, samfunnsliv og menighetsliv, oppleves viktigere enn noen gang, og vi inviterer deg til å sette av denne dagen for å ta imot inspirasjon og utrustning til å følge Jesus i din hverdag og i denne spesielle tiden.

GRATIS

Vi har valgt å gjøre JK NORDISK 2021 helt gratis, og har stor tro på at dette vil gjøre at enda flere enn vanlig får muligheten til å delta!

Gjør konferansen kjent for dine venner ved å invitere dem til facebook-arrangementet JK NORDISK 2021 ONLINE!

PROGRAM

# 1
ONLINE

Kl. 11.00 – 12.30

# 2
ONLINE

Kl. 13.30 – 15.00

# 3
ONLINE

Kl. 16.30 – 18.00

ONLINE - MEN LIKEVEL SAMMEN?

JKs lokale grupper

På de stedene i landet der JesusKvinner har lokale grupper, kommer det til å bli samlinger med direktesendinger fra JK NORDISK 2021 på skjerm.

Om samlingene blir i større lokaler eller private hjem, bestemmes av lokale smitteverntiltak. Kanskje kan man samles 50, 100 eller 200 i egnede lokaler, eller kanskje må man spre seg ut i private hjem.

Nærmere informasjon fra hvert sted oppdateres fortløpende nedenfor.

Ta gjerne kontakt med JesusKvinners kontor dersom du har spørsmål.

Hjemme hos deg…?

Vi oppfordrer deg til å fylle hjemmet ditt med jenter og kvinner under JK NORDISK 2021, og legge opp en hyggelig ramme rundt online-samlingene.

I de to pausene mellom sendingene kan det settes fram forfriskninger og mat, gjerne i form av et spleiselag der alle har med litt, og kanskje kan dere til og med ta en felles luftetur på ettermiddagen.

Det er selvfølgelig også mulig å delta på online-konferansen alene, men vi oppfordrer deg på det sterkeste til å være fullt og helt til stede framfor å følge konferansen mens du gjør andre ting.

ARENDAL / FROLAND

Velkommen til JK NORDISK 2021 ONLINE på EFA-senteret i Froland (Bjørumsvegen 23).

Dørene åpner kl. 10.30 slik at vi alle sitter klare når online-konferansen starter kl. 11.00. Dagen varer fram til kl. 18.00. 

Selve samlingen er gratis, men det koster 200,- dersom man ønsker inkludert to måltider i løpet av dagen: Lunsj og middag/suppe. Betaling skjer ved ankomst.

Meld deg på ved å sende en SMS til Irene Johansen (917 09 242)

OSLO

Vi møtes i private hjem rundt omkring i hele Oslo.

Ta gjerne initiativ til å samle noen hjemme hos deg, eller kontakt Bobbi Jo Hall Fitjar (986 80 595) dersom du ønsker å bli invitert til å delta på JK NORDISK 2021 ONLINE sammen med noen!

TRONDHEIM

Velkommen til JK NORDISK 2021 ONLINE på Betel i Trondheim (Prinsensgate 10 B).

Online-konferansen varer fra kl. 11.00 – 18.00. Vi har plass til 100 kvinner.

På grunn av situasjonen med korona vil det dessverre ikke bli servert mat i pausene, så ta med deg mat selv. Husk god håndhygiene og munnbind.

Meld deg på Betels hjemmesider her.

VENNESLA

Velkommen til JK NORDISK 2021 ONLINE i Filadelfia Vennesla (Vigeland Brugs veg 5).

Selve konferansen varer fra kl. 11.00 – 18.00, men kom gjerne i god tid før det slik at vi rekker registrering i foajeen og felles info og oppstart før vi starter streamingen fra Oslo.

I den første pausen blir det servert to pizzastykker til hver, inkludert vann og en kaffekopp. Det er mulig å kjøpe brus i tillegg. I pausen på ettermiddagen blir det servert kaffe med kake/fromasj. På grunn av smittevern er det ikke lov å «mingle» rundt i lokalet.

Selve samlingen er gratis, men det koster kr. 100,- for deg som vil ha servering. Betaling skjer via Vipps eller på bankkort ved ankomst.

Meld deg på ved å sende en SMS til Marit Støle (992 98 685)

ÅLESUND

Velkommen til JK NORDISK 2021 ONLINE i Filadelfia Ålesund (Vindgårdsveien 1).

Selve konferansen varer fra kl. 11.00 – 18.00, men kom gjerne i god tid slik at vi er klare når streamingen fra Oslo begynner. Trykk her for å komme til facebook-arrangementet for JK NORDISK 2021 ONLINE i Ålesund!

I den første pausen blir det servert lunsj, og i den andre pausen blir det servert kaffe og kake. Arrangementet er gratis, men prisen for mat er kr. 100,-.

Meld deg på via checkin ved å trykke her.

BANEBRYTENDE GJESTER

Vi er enormt takknemlige for at disse banebrytende kvinnene, fra fem ulike nasjoner, kommer innom JK NORDISK 2021 ONLINE!

Vi har bedt dem om om å dele noe som Gud har lagt på deres hjerte for tiden vi lever i.

Vi gleder oss med stor forventing!