16. – 17. mars i Oslo

JK NORDISK 2018

JK Nordisk 2018 starter om

Velkommen!

For 15 år siden ble JesusKvinners første konferanse holdt, og siden den gang har vi invitert til årlige storsamlinger i hovedstaden, som alle har vært unike i sin utforming og i sitt innhold.

Vi har hatt talere fra både Afrika og Asia, USA, Sør-Amerika og flere steder i Europa. Dette året gleder vi oss til å få besøk av Maria Lundqvist og Ruth Nordström fra Sverige, vårt nærmeste naboland. Anne Christiansen, som er JesusKvinners initiativtaker, er også med som taler under JK Nordisk 2018. Les mer om Maria, Ruth og Anne lenger ned på siden.

Fra den første konferansen reiste kvinner hjem til sine hjemsteder og startet lokalt arbeid ut fra visjonen om å bygge Guds rike i hjem og familie, samfunnsliv og menighetsliv. Gjennom alle disse årene er det nettopp denne visjonen som har drevet arbeidet fram, både med konferansene, det lokale arbeidet, magasinet JK, Månedens Kraftpakke og de ulike initiativene som har kommet. Visjonen er høyaktuell inn i vår tid.

Vi gleder oss til å feire 15 år – og samtidig se framover!

Du er varmt velkommen til å bli med!

Talere

Anne Christiansen

Anne Christiansen

Anne Christiansen har lang fartstid som forkynner og bibellærer, og har gjennom sin dynamiske undervisning har hun inspirert tusenvis av mennesker til å elske Jesus og leve med ham som forbilde i hverdagen. Anne er gift med Stephan, og sammen er de pastorer i Jesus Church, ledere for misjonsarbeidet Jesus Revolution og Bibel- og misjonsinstituttet TBBMI. I tillegg er Anne initiativtaker til JesusKvinner. Helt siden oppstarten av JesusKvinner i 2003, har Anne vært med som taler under de årlige nasjonale og nordiske konferansene i Oslo, – og det er alltid et høydepunkt å høre henne!

Maria Lundqvist

Maria Lundqvist

Maria Lundqvist har et stort og pasjonert hjerte for Jesus og andre mennesker, og brenner for å se andre oppdage sine gaver og sin identitet i Gud. Med lang erfaring og stor iver leder hun andre mennesker til møter med Jesus og hans kjærlighet, ikke minst gjennom lovsang og tilbedelse. Maria leder, sammen med sin mann Joakim Lundqvist, menigheten Livets Ord i Uppsala, er mamma til Evelina og Julia, og mormor til Zion.

Trykk på bildet av Maria for å se en liten filmhilsen fra henne : )

Ruth Nordström

Ruth Nordström

Ruth Nordström er norsk, men bor i Uppsala, Sverige sammen med mannen sin, Mattias, og barna deres Linnea, Emma og Filip. Ruth jobber som selvstendig jurist, og har grunnlagt juristorganisasjonen "Scandinavian Human Rights Lawyers" som først og fremst arbeider med de tre hovedområdene menneskerettigheter, menneskehandel og migrasjon- og asyl. Langt utenfor Norges og Sveriges grenser er Ruth en verdsatt taler, og hennes undervisning oppfordrer og utfordrer til å stå opp for den kristne troen, til å forsvare rettferdighet og til å være en stemme for de sårbare.

Trykk på bildet av Ruth for å se en liten filmhilsen fra henne : )

Priser

Kjøp av billett innen 1. mars

  • Voksen: 650,-
  • Tenåring / student: 500,-

Kjøp av billett til og med ankomst

  • Voksen: 750,-
  • Tenåring / student: 550,-

Spor og møtetider

Siden vi i år har bestemt oss for å holde hele JK Nordisk 2018 i Markus kirke på St. Hanshaugen, kommer vi til å kjøre to spor gjennom hele konferansen for å få plass til alle.

Alle påmeldte til JK Nordisk 2018 må derfor, i forkant av konferansen, velge mellom «Spor 1» og «Spor 2». Begge sporene vil inneholde det samme programmet.

Dersom du allerede er påmeldt JK Nordisk 2018, men ikke har valgt om du vil delta på «Spor 1» eller «Spor 2», kan du gjøre det lenger ned på denne siden, eller du kan kontakte oss på e-post eller telefon. Dersom du ikke har meldt deg på JK Nordisk 2018, kan du velge spor i forbindelse med din påmelding.

Nedenfor ser du møtetidene til de to ulike sporene.

Spor 1

Fredag
Åpningsmøte: 17:30 – 19:30

Lørdag
Morgenmøte: 09:00
Lunsjpause: 11:00
Ettermiddagsmøte: 13:00
Middagspause: 15:00
Avslutningsmøte: 17:30

 

Spor 2

Fredag
Åpningsmøte: 20:00 – 22:00

Lørdag
Morgenmøte: 11:00
Lunsjpause: 13:00
Ettermiddagsmøte: 15.00
Middagspause: 17:00
Avslutningsmøte: 20:00

 

Registrering ønsket spor

(Gjelder allerede påmeldte deltakere)