16. – 17. mars i Oslo

JK NORDISK 2018

JK Nordisk 2018 starter om

Talere

Anne Christiansen

Anne Christiansen

Anne Christiansen har lang fartstid som forkynner og bibellærer, og har gjennom sin dynamiske undervisning har hun inspirert tusenvis av mennesker til å elske Jesus og leve med ham som forbilde i hverdagen. Anne er gift med Stephan, og sammen er de pastorer i Jesus Church, ledere for misjonsarbeidet Jesus Revolution og Bibel- og misjonsinstituttet TBBMI. I tillegg er Anne initiativtaker til JesusKvinner. Helt siden oppstarten av JesusKvinner i 2003, har Anne vært med som taler under de årlige nasjonale og nordiske konferansene i Oslo, – og det er alltid et høydepunkt å høre henne!

Maria Lundquist

Maria Lundquist

Maria Lundquist har et stort og pasjonert hjerte for Jesus og andre mennesker, og brenner for å se andre oppdage sine gaver og sin identitet i Gud. Med lang erfaring og stor iver leder hun andre mennesker til møter med Jesus og hans kjærlighet, ikke minst gjennom lovsang og tilbedelse. Maria leder, sammen med sin mann Joakim Lundquist, menigheten Livets Ord i Uppsala, er mamma til Evelina og Julia, og mormor til Zion.

Ruth Nordström

Ruth Nordström

Ruth Nordstrøm er norsk, men bor i Uppsala, Sverige sammen med familien sin; mannen Mattias og barna Linnea, Ruth, Emma og Philip. Hun arbeider som selvstendig jurist, og har markert seg gjennom sitt arbeid for å fremme menneskerettighetene. Ruth har blant annet bistått jordmødre i Sverige som mister jobben sin fordi de ikke har reservasjonsrett mot abort. I 2014 ble hun kåret til “Årets upplänning”. Ruth er leder for Provita i Sverige og for Scandinavian Human Rights Lawyers.

Priser

Kjøp av billett innen 1. desember

  • Voksen: 550,-
  • Tenåring / student: 450,-

Kjøp av billett innen 1. mars

  • Voksen: 650,-
  • Tenåring / student: 500,-

Kjøp av billett til og med ankomst

  • Voksen: 750,-
  • Tenåring / student: 550,-