8.mars-tog

8.MARS-TOG

Siden JK NORDISK 2019 starter ut på kvinnedagen, har vi i år bestemt oss for å benytte anledningen til å gå i 8.mars-tog under banneret «Trosfrihet for verdens kvinner». Organisasjonen Åpne Dører står bak parolen, og vi synes det er flott å få være med å løfte opp kristne kvinner, som lever under forfølgelse, i årets 8.mars-tog. 

Det kommer til å bli delt ut håndplakater med bilder og slagord til deltakerne som går under parolen til Åpne Dører, og vi skal i tillegg ha helium-ballonger slik at det er enda tydeligere å se hvilken parole vi går bak. 

«Vi som tror på Gud er i bønn samtidig med at vi går i tog. Vi kristne har altfor lett for å trekke oss tilbake. Men det er viktig at vi er tilstede i det offentlige rom. Når vi lever i et fritt land, må vi bruke vår frihet. Vi er satt til å være lys og salt», sier Linda Askaland, informasjonsleder i Åpne Dører, i artikkelen du kan lese nedenfor. 

Vi går i den internasjonale delen av toget, der hovedparolen er «Norge må ta ansvar – gi traffickingofre oppholdstillatelse». Se etter denne, Åpne Dørers parole og lilla heliumballonger for å finne oss. Det er mange vakter tilstede på Youngstorget som er behjelpelige dersom man ikke finner fram til riktig del av toget. 

Programmet starter på Youngstorget starter klokken 18. Etter en halv time med taler begynner toget å gå. Ruten går ut Torggata til Karl Johans gate og videre til høyre inn Universitetsgata. Når toget svinger til høyre igjen, ned Kristian Augusts gate, går alle vi som skal til JK NORDISK 2019 ut av toget. Vi tar motsatt vei og svinger heller til venstre opp Kristian Augusts gate og går derfra rett opp til Radisson Blu Scandinavia Hotel der JK NORDISK 2019 finner sted.

Vi sees der! 

 

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Menu
Abonner på vårt nyhetsbrev og få inspirerende innhold rett inn i innboksen din.
Holler Box

Hei og velkommen! ✨

Abonner på vårt nyhetsbrev og få inspirerende innhold rett inn i innboksen din.
Holler Box