Konferansested

KONFERANSESTED

Vi er takknemlige for å kunne si at hele JK NORDISK 2019 vil finne sted på Radisson Blu Scandinavia Hotel, det velkjente «SAS-hotellet», midt i Oslo. Vi har lenge ønsket å tilby en konferanse med både møter og fellesskap, bespisning og overnatting under samme tak, og i år skjer det!

Scandinaviasalen

Radisson Blu Scandinavia Hotel er et vakkert og nyoppusset hotell med en stor konferansesal, Scandinaviasalen, der vi gleder oss til å ha fantastiske møter både fredag kveld og gjennom hele lørdagen. 

Felles lunsj og middag

En av fordelene med å ha et konferansehotell, er at vi sammen kan spise lunsj og middag på lørdagen. Vi håper at så mange som mulig får mulighet til å være med på det. Lunsjen vil bestå av hotellets populære bagetter, mens middagen blir en nydelig hovedrett med dessert og kaffe. (Måltidene forhåndsbestilles i JesusKvinners webshop). 

Transport

Dersom du kommer med tog, flytog eller t-bane til Nationalteateret stasjon er det kun en hyggelig rusletur gjennom slottsparken til Radisson Blu Scandinavia Hotel. 

Om du kommer med fly, og enkelt vil komme deg helt fram til døren, stopper Flybussen på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Gjester som kan vise hotellbekreftelse til sjåføren, får 25 % rabatt på reisen. (Tidsmessig er det raskere med Flytoget).

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Meny
Abonner på vårt nyhetsbrev og få inspirerende innhold rett inn i innboksen din.
Holler Box

Hei og velkommen! ✨

Abonner på vårt nyhetsbrev og få inspirerende innhold rett inn i innboksen din.
Holler Box