SAMMEN

– for deg som er kvinne og står i pastortjeneste

18 - 19 NOVEMBER 2022, GARDERMOEN

De siste årene har JesusKvinner tatt initiativ til SAMMEN, inspirasjonsdager med vekt på fellesskap og måltider, bønn og undervisning, fordi vi ønsker å se et sterkt samhold reise seg mellom kvinner i pastortjeneste.

Vi gleder oss over å kunne invitere til SAMMEN også denne høsten!

Du som har deltatt på SAMMEN tidligere år, eller fulgt med på informasjonen som da har kommet ut, vil kanskje legge merke til at samlingen dette året er lagt opp noe annerledes tidsmessig. I år vil SAMMEN gå fra fredag formiddag til midt på dagen lørdag istedenfor torsdag kveld til lørdag morgen. Med denne lille endringen vil vi få like mye tid sammen, samtidig som at vi kun trenger én overnatting. Vi håper at dette vil gjøre det lettere for enda flere å bli med.

SAMMEN 2022 vil finne sted på Thon Hotel Oslo Airport, et hyggelig hotell som JesusKvinner har god erfaring med fra andre arrangement. Du finner mer informasjon om stedet lenger ned på siden.

Som tidligere er det Anne Christiansen som leder disse dagene sammen med andre kvinner som står i pastortjeneste i Norge.

Invitasjonen går ut til kvinner som selv står i pastortjeneste og til de som er gift med en pastor. Rammen rundt samlingen blir uformell, og ønsket er at dette skal være en arena der kvinner i pastortjeneste kan møtes som søstre og bli oppmuntret og styrket i tjenesten de står i.

PRAKTISK INFORMASJON

Sted

Thon Hotel Oslo Airport
Balder Allé 2, 2060 Gardermoen

Parkering og transport

Det går både rutebuss og shuttlebuss mellom Oslo Lufthavn og hotellet flere ganger i timen. Rutebussen er både billigst og raskest.

Gå til vy.no og skriv inn Oslo Lufthavn og Thon Hotel Oslo Airport, så kommer alle reisene opp. Når du har valgt reise, kan du kjøpe billett online.

Hotellet har en stor parkeringsplass med god kapasitet. Parkering koster kr. 130,- pr døgn.

Påmelding

Meld deg på til info@jesuskvinner.no eller på telefon til 22472046 innen 1. november.

Vi trenger følgende informasjon:

– Navn

– Menighet der du og/din mann er i pastortjeneste

– Eventuelle allergier

– Dersom du skal bo på dobbeltrom, oppgi hvem du skal bo sammen med

 

NB:
Du skal ikke selv kontakte hotellet.


Påmeldingsfrist: 1. november

Pris

Kr. 2490,- på enkeltrom
Kr. 2003,- pr pers på dobbeltrom

Innsjekk fredag fra kl. 15.00
Utsjekk lørdag senest kl. 12.00

Beløpet betales direkte til hotellet ved avreise og inkluderer:

To pauseserveringer, lunsj og middag fredag, overnatting, frokost to pauseserveringer og lunsj lørdag. I tillegg er det til en hver tid tilgjengelig kaffe og te i møterommet.

PROGRAM

SAMMEN går fra fredag 18. november klokken 11.00 til lørdag 19. november klokken 16.00.

Mer informasjon om program vil etter hvert bli lagt ut her.

VELKOMMEN!