Talere

Anne Christiansen

Anne Christiansen

Anne Christiansen har lang fartstid som forkynner og bibellærer, og har gjennom sin dynamiske undervisning har hun inspirert tusenvis av mennesker til å elske Jesus og leve med ham som forbilde i hverdagen. Anne er gift med Stephan, og sammen er de pastorer i Jesus Church, ledere for misjonsarbeidet Jesus Revolution og Bibel- og misjonsinstituttet TBBMI. I tillegg er Anne initiativtaker til JesusKvinner. Helt siden oppstarten av JesusKvinner i 2003, har Anne vært med som taler under de årlige nasjonale og nordiske konferansene i Oslo, – og det er alltid et høydepunkt å høre henne!

Maria Lundqvist

Maria Lundqvist

Maria Lundqvist har et stort og pasjonert hjerte for Jesus og andre mennesker, og brenner for å se andre oppdage sine gaver og sin identitet i Gud. Med lang erfaring og stor iver leder hun andre mennesker til møter med Jesus og hans kjærlighet, ikke minst gjennom lovsang og tilbedelse. Maria leder, sammen med sin mann Joakim Lundqvist, menigheten Livets Ord i Uppsala, er mamma til Evelina og Julia, og mormor til Zion.

Trykk på bildet av Maria for å se en liten filmhilsen fra henne : )

Ruth Nordström

Ruth Nordström

Ruth Nordström er norsk, men bor i Uppsala, Sverige sammen med mannen sin, Mattias, og barna deres Linnea, Emma og Filip. Ruth jobber som selvstendig jurist, og har grunnlagt juristorganisasjonen "Scandinavian Human Rights Lawyers" som først og fremst arbeider med de tre hovedområdene menneskerettigheter, menneskehandel og migrasjon- og asyl. Langt utenfor Norges og Sveriges grenser er Ruth en verdsatt taler, og hennes undervisning oppfordrer og utfordrer til å stå opp for den kristne troen, til å forsvare rettferdighet og til å være en stemme for de sårbare.

Trykk på bildet av Ruth for å se en liten filmhilsen fra henne : )