Kjenner du veien til Gud?

[cmsmasters_row data_padding_bottom=»300″ data_padding_top=»280″ data_bg_size=»cover» data_bg_attachment=»fixed» data_bg_repeat=»no-repeat» data_bg_position=»center center» data_bg_img=»415|https://jk.no/wp-content/uploads/2016/08/Vet-du-veien-til-Gud2x1.jpg|full» data_color=»default» data_bot_style=»default» data_top_style=»default» data_width=»boxed»][cmsmasters_column data_width=»1/4″][cmsmasters_css]LmhlYWRlcl9taWQge2JhY2tncm91bmQtY29sb3I6IHRyYW5zcGFyZW50O30=[/cmsmasters_css][/cmsmasters_column][cmsmasters_column data_width=»1/2″][cmsmasters_heading type=»h1″ font_family=»Montserrat:400,700″ font_size=»52″ line_height=»62″ font_weight=»700″ font_style=»normal» text_align=»center» color=»#ffffff» margin_top=»0″ margin_bottom=»50″ animation_delay=»0″]Veien er åpen for deg[/cmsmasters_heading][/cmsmasters_column][cmsmasters_column data_width=»1/4″][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_width=»boxed» data_top_style=»default» data_bot_style=»default» data_color=»default» data_padding_top=»50″ data_padding_bottom=»50″][cmsmasters_column data_width=»1/4″][/cmsmasters_column][cmsmasters_column data_width=»1/2″][cmsmasters_text animation_delay=»0″]

Kjenner du veien til Gud? På denne portalen møter du mange forskjellige kvinner som forteller om hvordan himmelen har berørt deres hverdag gjennom troen på Jesus. Veien dit er åpen også for deg.

Alle er forskjellige og har sin egen historie om hvordan de de en dag forsto at Jesus er den eneste veien til Gud. Men alle forteller om at de fikk komme slik de var, de trengte ikke å pynte på eller skjule noe for å ta kontakt med Gud. Det var tvert i mot en opplevelse av at han kom dem i møte.

Vårt problem er at vi ikke klarer å leve i tråd med våre verdier og vår forståelse av hva som er riktig å gjøre. Bibelen kaller det synd, og når vi gjør feil, merker vi det på samvittigheten. At du trenger frelse betyr ikke at livet du lever er dårlig. Men det er bare Jesus som kan tilgi deg din synd slik at du blir frelst.

Å ta imot tilgivelse er å akseptere at vi ikke er fullkomne. Det betyr ikke at du er svak og annenrangs, men det innebærer at du åpner deg for å ta imot det Gud har som du ikke kan skaffe deg på egen hånd. Himmelens Gud har alltid ønsket å være sammen med deg, og tar imot deg med åpne armer.

Det er Jesus som har åpnet en vei til Gud gjennom at han døde på korset. Der tok han på seg straffen for all verdens synd, inkludert dine. Selv om de kanskje ikke er så store, så skaper de et skille mellom deg og Gud som brytes ned den dagen du av hjertet sier til Jesus:

Kjære Jesus, det er sant at jeg ikke klarer å leve i takt med mitt eget hjerte. Jeg trenger din tilgivelse for å komme inn på veien igjen og ta opp kontakten med Gud. Takk for at du tar imot meg som jeg er og for at du har planlagt gode ting for min framtid. Jeg gir mitt hjerte til deg, Jesus. Takk for at du tilgir meg og at jeg nå blir et Guds barn som ikke lenger skal fikse alt selv. Herfra går du og jeg sammen, Jesus, for du er veien som fører til himmelen.

Om du ber med i bønnen over for første gang i dag, er det viktig at du tar kontakt med noen kristne der du bor eller som du kjenner. Du er også velkommen til å ta kontakt med oss.

Vi håper du trives på portalen vår! På siden ”JK-magasinet” finner du portretter med jenter i alle aldre som har erfart å finne veien til Gud. Om du vil lese historien til Tove Welle Haugland fra Vennesla, kan du klikke her.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][cmsmasters_column data_width=»1/4″][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]